ΓΕΜΗ: 117193901000

 • ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.dimiourgies-karavas.gr από τον επισκέπτη /χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.dimiourgies-karavas.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

Το www.dimiourgies-karavas.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που εδρεύει στα Σεπόλια.

Πρωταρχικό μέλημα της επιχείρησης μας είναι η ξεκάθαρη παράθεση των ορών που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του www.dimiourgies-karavas.gr προς όλους εσάς, που θα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, καθώς και την ενημέρωση για τα δικαιώματα και τίς υποχρεώσεις σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημα μας.

 • ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα που δηλώνετε κατά την εγγραφή σας στο www.dimiourgies-karavas.gr είναι απόρρητα και δεν θα πωληθούν , χρησιμοποιηθούν , νοικιαστούν , αποκαλυφθούν ή δανειστούν με κανένα τρόπο. Θα χρησιμοποιηθούν καθαρά και μόνο από τoυς διαχειριστές της ιστοσελίδας μας για να επικοινωνήσουν μαζί σας σε τυχών αιτήματά σας.

Οποία πληροφορία εισάγετε εδώ , θα αντιμετωπιστεί με μεγάλη εχεμύθεια και δε θα χρησιμοποιηθεί με τρόπους τους οποίους δεν έχετε εγκρίνει . Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση μπορείτε να μας στείλετε email στο dimiourgieskaravas@hotmail.com .

Καθώς θα πληρώνετε τις παραγγελίες σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση των εμπορευμάτων δεν τίθεται θέμα ασφάλειας των συναλλαγών σας.

 • ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

Τα προϊόντα που πωλούνται στο www.dimimourgies-karavas.gr είναι κατασκευασμένα από εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και μπορούν να διατεθούν και να χρησιμοποιηθούν σε όλο τον κόσμο εκτός και εάν αυτό επισημαίνετε αλλιώς από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Τα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων είναι διαθέσιμα όπου αυτό προβλέπετε από τους νομούς και κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 • ΤΙΜΕΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οι τιμές για κάθε προϊόν αναγράφονται στη γενική παρουσίαση με το Φ.Π.Α. Οι τιμές αφορούν το συγκεκριμένο είδος και το www.dimiourgies-karavas.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Οι προσφορές που κατά καιρούς δημοσιεύονται, ισχύουν για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μετά τη λήξη της προσφοράς δεν είναι δυνατή η παραγγελία του προϊόντος της προσφοράς με την τιμή της προσφοράς.

 • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από τον μεταφορέα, δε μπορείτε να ανοίξετε το δέμα και να του το επιστρέψετε τυχόν για οποιονδήποτε λόγο. Ο μεταφορέας έχει τη δικαιοδοσία μόνο να σας παραδώσει το δέμα και να πληρωθεί το αντίτιμο.

 • ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
 1. ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ: ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ. ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ 1 με 7 ΗΜΕΡΕΣ
 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 • ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Ασφαλείς πληρωμές με SSL

 • Πληρωμη με Epay Pireospay μέσω κάρτας.
 • Μεταφορα σε τραπεζικο λογαριασμό με επιβάρυνσή των εξόδων εμβάσματος στο πελατη. Το καταστημα ΚΑΡΑΒΑ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΣ δεν επιβαρυνετε με κανένα τραπεζικο εξοδο
 • Αντικαταβολή. Μεχρι 79,99999 € μπορειτε να πληρωσετε με αντιακταβολη. Μετα την παραλαβη της παραγγελιας, ενημερωστε μας για να σας στειλουμε την αποδειξη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
 • Πληρωμή στο κατάστημα

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΕ 7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ

 • ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Eχετε το δικαιώμα να επιστρέψετε ή να αλλαξετε τα προϊόντα που αγοράσατε , εντός 5 εργάσιμων ήμερων από την ημερομηνία που παραλάβατε το δέμα,  εφόσον μας στείλετε email στο info@dimiourgies-karavas.gr ή κατοπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Ωστοσο δεν υπαρχει δυνατοτητα επιστροφης σε ολα τα προιοντα. Είναι απαραίτητο να αναφέρετε το λόγο της επιστροφής ή αλλαγής και να λάβετε την επιβεβαίωση απο εμάς. Επιβαρύνεστε μονό το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων και το κοστος της επαναποστολης εφοσον έχετε ζητησει αλλαγη. 

Η Διαδικασία πραγματοποιειται εφοσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ιδία κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν καταστραφεί, αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιάστει η εργοστασιακή συσκευασία τους, εφόσον αυτά έχουν.

Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, ανάλογα με την επιλογή σας για τον τρόπο αποστολής των προϊόντων, η αξια των προιοντων θα σας επιστραφει το αργότερο 5 εργασιμες μέρες μετά την παραλαβή τους από εμάς.

 • ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα Βία : Αν για λόγους ανωτέρας βίας ( π.χ. καιρικές συνθήκες , απεργίες κλπ. ) δεν είναι δυνατόν να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω email, προκειμένου να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε υπό αυτές τις συνθήκες να ολοκληρώσουμε τη παραγγελίας σας.

2. Ευθύνη www.dimimourgies-karavas.gr : Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για ελαττώματα η κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες. Τα προϊόντα παραδίδονται όπως ακριβώς παραλαμβάνονται από τα εργοστάσια παράγωγης τους. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή συσκευασίας τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας εφόσον έχετε ενημερώσει την εταιρία μας τηλεφωνικά ( 210-5137197) ή ηλεκτρονικά ( dimiourgieskaravas@hotmail.com ) εντός ενός 24ώρου από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς . Μετά το πέρας του 24ώρου δεν δεχόμαστε επιστροφές ελαττωματικού προϊόντος ή συσκευασίας.

3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος : Το www.dimimourgies-karavas.gr διατηρεί το δικαιώμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους ορούς και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών.

4. Ισχύον Δίκαιο : Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του www.dimimourgies-karavas.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από τους Νομούς περί προστασίας των καταναλωτών ( Ν.2251/1994 ) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password