Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση Καραβας ιδρύθηκε το 1979 στην Αθήνα από τον Χρήστο Καραβα. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα συνεχίζουν την παραδοση τα παιδιά του, διατηρώντας την σταθερά ανοδική πορεία προσφέροντας προϊόντα αλλά και προτάσεις που ακολουθούν την τάση της μόδας.

Απο την ίδρυση της μέχρι και σήμερα ασχολείται με το χονδρικο εμπόριο αξεσουάρ μόδας και ειδών ραπτικής. Απο το 2011 διατηρεί κατάστημα λιανικής με αξεσουάρ μόδας, υλικά ραπτικής, είδη πλεξίματος, κεντήματος και συναφή προιοντα.

Στο φυσικό και ηλεκτρονικο μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ μοδας και ειδών ραπτικής, που θα εξυπηρετησουν κάθε σας ανάγκη! Δημιουργηστε το δικο σας στυλ επιλεγοντας μέσα από εναν ολόκληρο κόσμο υλικών και αξεσουάρ μόδας.

Εάν ενδιαφέρεστε για χονδρική μπορείτε να δείτε μερικά απο τα προιόντα στην ιστοσελιδα μας /website.

Καθώς τα προιόντα της χονδρικής δεν μπορείτε να τα βρείτε όλα στην ιστοσελίδα μας , υπάρχει η δυνατότητα δειγματισμού κατόπιν ραντεβού στον χώρο σας, έτσι ώστε να τα δείτε και ζωντανά από κοντά!

Για να ενημερωθείτε για τις ποσότητες και τις τιμές των προιόντων καθώς και για να κλείσετε ραντεβού για δειγματισμό μπορείτε να καλείτε καθημερινά στο 210-5137.197 ή στον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6978997382.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / e-mail   dimiourgieskaravas@hotmail.com

Ευχαριστούμε πολυ,

Στην διάθεση σας!  

IMG_20190903_134359.jpg

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password