ΦΟΔΡΑ ΒΙΣΚΟΖΗ 140 cm (ΧΟΝΔΡΙΚΗ)

ΦΟΔΡΕΣ
10150-00000
ΧΡΩΜΑ

ΦΟΔΡΑ ΒΙΣΚΟΖΗ (ΧΟΝΔΡΙΚΗ) ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΦΑΡΔΟΣ 140 cm ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ

*** ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ***

ΦΑΡΔΟΣ : 140 cm

Η βισκόζη, γνωστή και ως τεχνιτό μετάξι, είναι υλικό που προέρχεται από φυτική πρώτη ύλη. Ειδικότερα, προέρχεται από  την κατεργασία της κυτταρίνης (το αρχικό υλικό είναι ξύλο οξιάς ή πεύκου ή βαμβάκι ή μπαμπού) και χρησιμοποιείται για την κατασκευή ελαφρών υφασμάτων που αγκαλιάζουν το σώμα.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα συνθετικό ύφασμα από φυσικές πρώτες ύλες, όπως ο πολτός ξύλου και τα κατάλοιπα από την επεξεργασία βαμβακιού.

Ενδύματα από βισκόζη πλένονται στους 30 βαθμούς Κελσίου στο πλυντήριο, στραγγίζονται ελαφρά ή καθόλου και τοποθετούνται βρεγμένα για στέγνωμα. Πάντοτε όμως πρέπει να λαμβάνονται υπ΄ όψιν οι οδηγίες περιποίησης που αναγράφονται στην ετικέτα του ρούχου.

Πλεονεκτήματα

Η ανάπτυξη της βισκόζης κατέστησε δυνατό για πολλούς ανθρώπους να απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών υφασμάτων στα σπίτια τους, χωρίς να δαπανούν πολλά χρήματα για μια πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση. Τα ενδύματα από βισκόζη συχνά απαιτούν λιγότερο καθάρισμα από ορισμένους άλλους τύπους υφάσματος. Μπορούν επίσης να είναι αρκετά ανθεκτικά, αν και αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον κατασκευαστή και τον τρόπο με τον οποίο το ένδυμα ή ύφασμα κατασκευάστηκε.

10150-00000

Χαρακτηριστικά

Πλάτος
140 cm
Συνθέση
Βισκόζη

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password