ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΓΟΝΑΤΩΝ ΕΠΙΑΓΚΩΝΙΑ χονδρικη

ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΓΟΝΑΤΩΝ ΕΠΙΑΓΚΩΝΙΑ χονδρικη

ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΓΟΝΑΤΩΝ ΕΠΙΑΓΚΩΝΙΑ ΜΟΤΙΦ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΟΒΑΛ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΤΙΚΑ

ΧΡΩΜΑ

Τα αγκώνα ή τα γόνατα είναι το κλασικό προϊόν για την επισκευή των ενδυμάτων. Παρόλο που η λειτουργία επισκευής δεν είναι το μόνο από αυτά τα είδη, καθώς χρησιμοποιούνται επίσης για τη διακόσμηση ή την ενίσχυση ενδυμάτων όπως παντελόνια, πουκάμισα ή μπλούζες.

Διαθέτουμε διάφορους τύπους μαξιλαριών αγκώνων / γόνατων, που είναι το βασικό άρθρο τα έγχρωμα μαξιλάρια αγκώνα / τα γόνατα και το τζιν, με μια κάρτα χρώματος άνω των 50 χρωμάτων. Διατίθεται σε τυπικό μέγεθος ή σε μικρό μέγεθος KidsSize.

Το τυπικό μέγεθος των θερμοκόλλητων αγκώνων και γόνατων είναι 9,5x15,5 cm, πολύ άνετο μέγεθος και εύκολο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών.

Η σύνθεση των θερμο-συγκολλητικών μαξιλαριών αγκώνων / επιθεμάτων γόνατος είναι 70% πολυεστέρας και 30% βαμβάκι, και τα θερμο-συγκολλητικά επιθέματα αγκώνων / επιθέματα γόνατος σε τζιν έχουν 100% βαμβακερή σύνθεση. Αυτά τα αγκώνες / τα γόνατα είναι ανθεκτικά και ταυτόχρονα είναι όλκιμα για να προσαρμόζονται με τον καλύτερο τρόπο στο ένδυμα έτσι ώστε να είναι άνετα και αποτελεσματικά κατά τη χρήση.

11170-00000

Χαρακτηριστικά

Πλάτος
9.5 cm
Μήκος
15.5 cm

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
1117000000
Κωδ.Κατασκευαστή
6540